Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

Appeltjestoernooi Jeugd 2016

10 jun 2016

Beste jeugdtrainers/-coaches van Webton,

Langs deze weg bevestigen wij de deelname van je jeugdteam aan ons eigen Webton Appeltjestoernooi voor de jeugd. Belangrijk is het volgende nu al te weten:

Scheidsrechters: Het aantal deelnemende teams aan dit toernooi georganiseerd door volleybalvereniging Webton Hengelo is groter dan ooit: 40 teams. Je zult begrijpen dat we daar heel blij mee zijn. Een gevolg is wel dat we niet in staat zijn voldoende Webton-scheidsrechters te werven. We verwachten, dat de coach/trainer van elk deelnemend team in de eigen poule 1 hooguit 2 wedstrijden fluit. Je vindt de tijden in het wedstrijdprogramma.
Het wedstrijdprogramma ontvangt je per mail z.s.m. na 1 september. Het staat dan ook onze website.
Speeltijden: Om dezelfde reden starten we met de ochtendwedstrijden voor de C-jeugd een half uur eerder dan andere jaren namelijk om 8.30 uur. De middag wedstrijden voor de A-B-jeugd starten om 14.00 uur en eindigen om 19.00 uur. We verwachten de teams een half uur voor het begin aanwezig zijn.

Het toernooi wordt georganiseerd door Ugur Celik, Hèla Klaczinsky, Marco Weusthof en Herman Mulder.

Wij zien allen uit naar een sportief en sfeervol toernooi, de jeugd heeft de toekomst, future is now.


 

Zaterdag 10 september organiseert Webton-hengelo weer het Appeltjestoernooi voor de regionale jeugdteams. Dit keer doet ook een Duits team mee. Totaal 17 teams hebben zich nu al aangemeld. Nu nog de scheidsrechters voor dit geweldige toernooi. Wil jij ook enkele wedstrijden fluiten? Neem dan contact op met Herman Mulder, 06 26 36 83 83 of hermanmulder@home.nl. We hebben je echt nodig. Misschien kunnen we 12 juni bij de barbecue al wat regelen?

Het Appeltjestoernooi wordt weer georganiseerd door Hèla Klaczinsky, Marco Weusthof en Herman Mulder

P.S. 17 september organiseren we het eerste regionale CMV-toernooi, de mini’s dus.