Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

CMV & MC naar halve finale NOJK

07 jan 2017

De CMV meiden en meisjes C hebben een succesvolle eerste ronde van het NOJK achter de rug en zijn door naar de halve finale!

Code oranje gaf het KNMI de weersomstandigheden deze zaterdag. De CMV meiden hadden het geluk slechts naar de Veste in Borne af te hoeven reizen. In Borne wisten ze vervolgens alle poule wedstrijden te winnen waardoor ze als nummer 1 in de poule eindigden en daarmee zijn geplaatst voor de halve finale op 18 februari.

Meisjes C moest wat verder reizen naar Ootmarsum. Alwaar in een wat gehavend deelnemersveld strijd werd geleverd. Via een verlies (0-2) tegen DeVoKo naar een gelijkspel tegen Flevol (1-1) en winst op Twente ’05 (2-0) knokten de meiden zich naar een knappe 2e plek in de poule. In de kruisfinale werd vervolgens redelijk eenvoudig gewonnen van Esch Stars waardoor ook een halve finale plek werd afgedwongen.

Als laatste willen we namens alle deelnemers, coaches en ouders de scheidsrechters bedanken die ondanks de slechte weer en verkeersomstandigheden ervoor hebben gezorgd dat we aan het NOJK hebben kunnen deelnemen. Dick, Sven en Joëlle: Bedankt! Met een speciale vermelding voor Arnold die in Ootmarsum ter plekke een aantal wedstrijden is ingevallen in verband met afwezige teams en scheidsrechters zodat wij onze wedstrijden gewoon konden spelen!