Contributie

De contributiebedragen zijn op jaarbasis. Het contributiejaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. Voor competitie spelende leden zijn deze bedragen inclusief spelerskaart.
Incasso gaat via ClubCollect. Zij verzorgen het incasseren van het lidmaatschapsgelden voor een 1000 tal verenigingen, waaronder nu ook v.v. Webton Hengelo. Na ontvangst van uw aanmelding bij vv Webton Hengelo, neemt ClubCollect contact met u op. U krijgt een betaalkeuze. Bij geen keuze gaat het jaarbedrag automatisch via automatische incasso. Het contributiebedrag wordt dan in 4x geïncasseerd: eind oktober, eind december, eind februari en eind april.

Meer informatie vindt u op de website www.clubcollect.com.

Contributie per jaar

Senioren 1x trainen€ 260,- p/jr
Senioren 2x trainen€ 340,- p/jr
MA 1x trainen€ 200,- p/jr
MA 2x trainen€ 280,- p/jr
MB 1x trainen€ 180,- p/jr
MB 2x trainen€ 260,- p/jr
MC 1x trainen€ 180,- p/jr
MC 2x trainen€ 260,- p/jr
CMV 1x trainen€ 150,- p/jr
CMV 2x trainen€ 230,- p/jr
Recreanten€ 130,- p/jr
Trainende€ 130,- p/jr
Steunende€ 35,- p/jr

Mocht je vragen hebben omtrent je contributie en/of lidmaatschap, kun je een mail sturen naar ledenadministratie@webton-hengelo.nl. Ook veranderingen in je persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld bij verhuizing of een nieuw e-mailadres / telefoonnummer, dien je altijd door te geven aan de Ledenadministratie.

Gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum komen mogelijk in aanmerking voor subsidie via het jeugdsportfonds. Kijk hier voor meer informatie.