Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.

Handige info / verslagen

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Concept Notulen ALV 14-10-2015
Notulen ALV 22-10-2014
Presentielijst ALV 22-10-2014
Notulen ALV 14-05-2014
Notulen ALV 16-10-2013
Notulen ALV 31-10-2012
Notulen ALV 27-10-2016
Presentielijst ALV 27-10-2016
Verslag ALV 19-10-2017

Vrijwilligersverzekering

In Hengelo zijn veel vrijwilligers actief in diverse verenigingen. Hun inzet is heel belangrijk voor de Hengelose samenleving. Helaas waren deze vrijwilligers lang niet altijd voldoende verzekerd. Daarom heeft de gemeente Hengelo een collectieve vrijwilligersverzekering afgesloten. In oktober 2014 besloot de gemeenteraad om deze verzekering stop te zetten. Maar de raad is teruggekomen op dit besluit: sinds 28 november 2014 zijn vrijwilligers tijdens hun vrijwilligerswerk weer collectief verzekerd.

Voor wie is de vrijwilligersverzekering?

De vrijwilligersverzekering is voor instellingen waar vrijwilligers onverplicht en onbetaald werk doen voor anderen of de samenleving. Deze verzekering is ook voor maatschappelijke stagiaires in het voortgezet onderwijs en mantelzorgers. De vrijwilligersverzekering is een aanvulling op de eigen aansprakelijkheidsverzekering van de instelling. Het gaat dus niet om een vervanging van de eigen verzekering.

Meer informatie vind je op de website van de Gemeente Hengelo.

Onkosten declareren

Heb je onkosten gemaakt voor onze vereniging en heb je dit vooraf overlegd met het bestuur of binnen je commissie? Vul dan alle velden van het declaratieformulier nauwkeurig in. De bewijsstukken (bonnetjes) ontvangen we het liefst gescand via het uploadveld bij de declaratie. Het formulier wordt verstuurd naar penningmeester@webton-hengelo.nl. Indien het niet mogelijk is de bewijsstukken in te scannen, stuur deze dan naar de penningmeester per post toe: Tim Timmerman (penningsmeester ad interim), Bellinckhof 7,7556 NL, Hengelo.

Klik hier voor het formulier

Regeling Trainerscursus

De kosten voor de opleiding worden vergoed door de vereniging met als voorwaarde dat de trainer nog 2 seizoenen – na afronding opleiding – verbonden blijft bij de club als trainer. Gaat men eerder weg als trainer, dan moet men de kosten van de opleiding aan de vereniging betalen.