Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.

Keertje meetrainen / lid worden

Lijkt volleybal je wel een leuke sport en wil je een keertje mee trainen? Neem dan contact op met één van onderstaande contactpersonen. Op basis van mogelijke ervaring, wensen en leeftijd, word je ingedeeld bij een bepaald team om eens mee te trainen.

Keertje meetrainen?NaamTelefoonE-mailadres
Jonger dan 18 jaarRik de Boer06-42938864tc-jeugd@webton-hengelo.nl
Ouder dan 18 jaarTijmen Heil06-19268979nieuweleden@webton-hengelo.nl

Je kunt 3 keer vrijblijvend met een team mee trainen. Ben je dan verkocht aan deze leuke sport? Vul dan onderstaand formulier in. We zien je met plezier in de sporthal!

Contactformulier keertje meetrainen

Voornaam *

Achternaam *

Geslacht *
ManVrouw

Geboortedatum *

Formaat: dd-mm-jjjj

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Heb je eerder gevolleybald? Zoja op welke positie in het veld en op welk niveau?

Uw email *

Vraag/opmerking

Lid worden

Via onderstaand formulier meld je je aan als lid en ga je akkoord met de geheven contributie en onze huisregels. Tevens ga je akkoord met het feit dat onze volleybalvereniging en/of het bestuur niet aansprakelijk gesteld kan worden bij diefstal, vermissingen, schade en/of blessures/ongevallen. De contributie, is inclusief de Nevobo bijdrage (spelerskaart) en het tenue, wordt via automatische incasso 4 keer per jaar geïnd. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de ledenvergadering. Door ondertekening en vermelding van je bank- of girorekeningnummer machtig je de volleybalvereniging om de verschuldigde bedragen via automatische incasso te innen. Bij minderjarigen graag een bevestiging per email van ouders/voogd.

  • Let op: Bij minderjarigen graag een bevestiging per email van ouders/voogd naar ledenadministratie@webton-hengelo.nl
  • Let op: Alle velden in het formulier zijn verplicht in te vullen, het verzenden is anders niet mogelijk. Tevens dien je een pasfoto mee te sturen voor op je spelerskaart.
  • Let op: onze volleybalvereniging en/of het bestuur kan niet aansprakelijk gesteld worden bij diefstal, vermissingen, schade en/of blessures/ongevallen.

Aanmeldingsformulier voor het lidmaatschap van de volleybalvereniging Webton Hengelo

Voornaam *

Achternaam *

Voorletters *

Geslacht *
ManVrouw

 

Geboortedatum *

Formaat: dd-mm-jjjj

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Uw email *

Bank- of Girorekeningnummer *

Eerder lid geweest van NeVoBo? graag oude relatienummer vermelden:

Gaat trainen met team *

Gaat competitiespelen *
JaNee

 

Onze vereniging draait op vrijwilligers; daarom aan jou de vraag wat ga jij doen? *
Bestuursfunctie / technische commisieSoos commissie / bardienstScheidsrechterJeugd begeleiden / coachen / jeugdcommissieActiviteitencommissieOud papier ophalenRedactieAd hoc activiteiten / oproepbaar voor eenmalige activiteitenIk wil geen vrijwilligerswerk doen

 

Pasfoto (maximaal 6Mb)*

Ik ben *
ouder dan 18 jaar en ga ermee akkoord dat de contributie middels automatische incasso geïnd wordt.jonger dan 18 jaar en mijn ouders sturen een bevestigingsmail van mijn lidmaatschap en een akkoord op het automatisch incasseren van de contributie naar ledenadministratie@webton-hengelo.nl.

Op welke manier heeft u kennis gemaakt met Webton Hengelo

Email adres ouders *