Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

Minidag: zaterdag 14 juni

juni
14

Lieve kinderen en beste ouders,

Ook dit jaar sluiten we het volleybalseizoen weer samen met alle mini’s op een leuke en sportieve manier af: in sporthal Veldwijk en familiepretpark De Waarbeek!

Zaterdag 14 juni om 10.00 uur beginnen we sportief en leuk in sporthal Veldwijk. Neem dus je sportkleding en sportschoenen mee. Vanaf 12.00 uur gaan we vooral leuk verder in de Waarbeek. We eten daar eerst samen met de mini’s. Daarna gaan we het pretpark in. Ouders, broertjes en zusjes van de mini’s zijn vanaf 12.00 uur ook welkom (speciaal tarief van € 5.25 p.p.). We vertrekken samen vanaf sporthal Veldwijk. Hiervoor is opgave en betaling** vooraf nodig. De minidag zelf duurt tot 16.00 uur. Dan nemen ouders hun kind mee naar huis of … ze blijven nog wat langer in De Waarbeek.

familiepretpark_de_waarbeek

Wil je ook meedoen aan de minidag of De Waarbeekmiddag, vul dan het strookje onder aan deze brief in. Graag uiterlijk dinsdag 3 juni inleveren bij de minitrainer. Als er iets bijzonders is, zoals bijvoorbeeld allergie, zet dat er dan even bij. De minidag kost voor de mini zelf €5.00. Dit bedrag betaal je bij de opgave.

De organisatie is in handen van Hèla Klaczynski, Ine Zengerink en Herman Mulder.

Download hier: strookje minidag