Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

MINIDAG zaterdag 20 Juni

02 jun 2015

Lieve kinderen, beste ouders,

Ook dit jaar sluiten we het volleybalseizoen samen met alle mini’s van Nivo 4 en lager op een leuke manier af. We doen dat net als afgelopen jaar in familiepretpark De Waarbeek!

Zaterdag 20 juni om 10.00u willen we het pretpark in en we verzamelen vanaf 09.30u bij de ingang van het park. We gaan midgetgolfen met de mini’s en we eten tussen de middag wat lekkers. Verder lopen Buurman & Buurman die dag bij de Waarbeek rond, dat belooft dolle pret!!

Ouders, broertjes en zusjes van de mini’s zijn natuurlijk ook welkom (zij betalen de gewone entree en bepalen zelf of ze een pakket willen toevoegen).

Voor deze dag is opgave vooraf nodig. Tot drie uur is er begeleiding vanuit Webton aanwezig, daarna nemen de ouders hun kind mee naar huis of … ze blijven nog wat langer in De Waarbeek.

Wil je ook meedoen aan De Waarbeekdag? Meld je dan uiterlijk maandag 15 juni a.s. via de e-mail aan bij Hèla Klaczynski van Webton, email: vrijwilligers@webton-hengelo.nl onder vermelding van de gegevens die onderaan dit formulier worden gevraagd. (Graag ook het telefoonnummer waarop we je ouders kunnen bereiken voor als er iets is en voor als ze zelf niet in het park blijven).

Betaling kan op de dag zelf – voordat we het park ingaan. Dus kom op tijd – dan kunnen we zoveel mogelijk tijd in het park zijn ! Kosten voor deze dag zijn €4.00 voor de mini. Graag gepast betalen – we hebben geen wisselgeld.

De organisatie is dit jaar in handen van Danieke, Hèla en Hilde-Marie.
Voor informatie: Hèla Klaczynski 0616448142 / vrijwilligers@webton-hengelo.nl

 —————————————————————————————————————————————

Ik, mini, doe mee aan de minidag 

Naam:……………………………………………………
Telefoonnummer ouders: …………………………………
Team:……………………………………………………
Bijzonderheden/Allergie: ………………………………….

**Ik, ouder/verzorger, kom met …… extra personen naar De Waarbeek en reken zelf aan de kassa af.