Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

UNIVE Oliebollentoernooi voor Jeugd ABC

dec
27

Naast het al enkele jaren goed bezochte regionale starttoernooi voor de jeugd in september (het Appeltjestoernooi), organiseert Webton het UNIVE Oliebollentoernooi

Naast het al enkele jaren goed bezochte regionale starttoernooi voor de jeugd in september (het Appeltjestoernooi), organiseert Webton het UNIVE Oliebollentoernooi. Dit toernooi is bedoeld voor de zogenoemde ‘niet open club-teams’. Al hangt de geur van oliebollen dan in de lucht, we gaan wel volleyballen. Met enkele andere verenigingen uit de regio hebben we contact gezocht om ook deel te nemen aan dit toernooi voor A, B en C-jeugd. Voor Webton zijn dat dus A1, A2, B2, C2, C3 en C4 (of een combi van C4-5). We rekenen op 16 teams. Het toernooi vindt plaats vrijdag 27 december in sporthal Veldwijk, Hengelo van 8.30 – 12.30 uur. De wedstrijden beginnen exact om 9.00 uur. Daarvoor is er inspeeltijd op een van de vier velden. Dus:

  • Trainers van jeugd ABC: stimuleer je jeugdspelers om mee te doen. Geef je team op voor 1 december. Voor de Webtonteams zijn er geen kosten.
  • Jeugdspelers ABC: zorg dat je trainer/coach je team snel aanmeldt bij Marco Weusthof H.J.Weusthof@kpnmail.nl of Herman Mulder hermanmulder@home.nl.
  • Scheidrechters van Webton, ook de daarvoor opgeleide jeugdspelers, kunnen wij weer een beroep doen op jullie hulp? Meld je aan voor deze mooie klus!

Voor meer informatie neem je contact op met Marco of Herman.
Organisatie Hèla, Marco en Herman