Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

Paaseieren actie Mini's

mrt
24

Hallo Mini’s van Webton,

Paaseitjes- sponsoractie
Ook dit jaar wil de Paashaas graag samen met jullie een actie opzetten om geld in te zamelen voor Volleybalvereniging Webton. Zodoende kan Webton weer nieuwe ballen kopen! Helaas is het met de planning van jullie wedstrijden niet mogelijk om het op een zaterdagmorgen te organiseren, dus zullen we de paaseitjes tijdens de trainingsavond gaan verkopen. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als vorig jaar om een mooi geldbedrag binnen te halen voor onze club!

Opzet
Op dinsdag 24 maart wil de paashaas vanaf 17:00u samen met jullie de eitjes verkopen. We zullen jullie opdelen in groepen van circa 4 kinderen. Het liefst kinderen die bij elkaar in de buurt wonen. Samen met een ouder zullen jullie de paaseitjes gaan verkopen aan de deuren. Aan het eind van de avond zullen we gezamenlijk afsluiten in de kantine met een kleine activiteit.

Ouders gezocht!
Voor de begeleiding van deze sponsoravond zijn we op zoek naar ouders die samen met de kinderen langs de deuren willen gaan. Het liefst een ouder met auto. U kunt zich aanmelden door te mailen of te bellen naar Elsa Brunsman. Alle hulp is erg welkom!

Opzet actie:

Activiteit?Paaseitjes verkoop
Voor wie?Alle mini’s van Webton Hengelo
Datum?24 maart
Tijdstip & Locatie17:00u – 20:00u, kantine Webton Hengelo, Sloetsweg 153

 

Wij hopen met deze actie een leuke activiteit  te organiseren voor onze mini’s, en voor onze clubkas! Indien je vragen hebt, kun je contact opnemen met Elsa Brunsman.

Vriendelijke groet,

Elsa Brunsman
06-23779449
sponsoractiviteiten@webton-hengelo.nl