Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

PERSBERICHT 'Topvolleybal in Hengelo'

15 mei 2014

PERSBERICHT
Hengelo, 15 mei 2014

 

 

Topvolleybal in Hengelo

Het eerste herenteam van volleybalvereniging Webton Hengelo acteert aankomend seizoen op het één na hoogste niveau van Nederland: de Topdivisie.

Webton Hengelo heeft de licentie overgenomen van Twente ’05 uit Enschede, dat geen mogelijkheden meer zag om op dit hoge niveau uit te komen. Om de plaats in de Topdivisie te verkrijgen werd een speciale stichting hiervoor opgericht: Webton Hengelo TV (TV staat hier voor Top Volleybal).

In de persoon van Rinke Olthof heeft Webton Hengelo een uitstekende gemotiveerde trainer/coach aangetrokken om komend seizoen de gestelde ambities te realiseren. De belangrijkste doelstelling is dat topvolleybal de komende jaren in Hengelo gewaarborgd is.

Het bestuur van Webton Hengelo heeft in samenspraak met Rinke Oltof voor aankomend seizoen de spelers Elmar Heupers en Ruben de Boer vastgelegd.
Beide aangetrokken versterkingen speelden de afgelopen seizoenen met Schüttorf in de Zweite Bundesliga en stonden ook in de belangstelling van enkele Nederlandse topclubs. Momenteel lopen er ook nog gesprekken met enkele andere nieuwe spelers.

De hoofdsponsor Webton Internetdesign heeft zich voor de komende vier jaar verbonden aan het topvolleybal avontuur. De begroting is hiermee ook voor de komende jaren sluitend.

Zowel heren 2 als heren 3 van Webton Hengelo zullen komend seizoen in de regiodivisie acteren. Voor heren 2 is trainer/coach Hans Jelier aangetrokken. Marcel van Dam gaat heren 3 onder zijn hoede nemen.

Het eerste team zal haar thuiswedstrijden op de zaterdagavond spelen in de OSG-hal, waar Webton Hengelo het komend seizoen al haar activiteiten heeft geconcentreerd.

Noot voor de redactie: voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Jaap Heerze

Voorzitter Stichting Webton TV
jheerze@yahoo.com
Tel: 06-53265940