Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

Senioren Mix Eindtoerooi 2017

02 mei 2017

Sinds jaren was het 15 april dan eindelijk weer zover. Er werd een Senioren mix toernooi georganiseerd. Met namen als De Dode Pieren, De Stoned Garnalen, De Duffe Konijnen, De Koppige Ezels, De Makke Lammetjes en De Schele Otters begon rond 18:00u de avond al goed. Vooraf was er een teamindeling gemaakt, maar helaas niet iedereen had de moed om te komen, alsof ze het niet eens waren met hun eigen teamnaam 😉 Daarentegen kwamen er ook durfallen die zich niet aangemeld hadden. Ter plekke werd er dus door de organisatie nog even geïmproviseerd en zo ontstonden er toch zes teams.

Vanaf de eerste bal werd er fanatiek maar fair gespeeld. De recreanten die aanwezig waren konden goed meekomen en wisten de dames en heren van de reguliere topteams regelmatig te foppen 🙂 De sfeer was goed en de wedstrijden volgden elkaar in hoog tempo op.

Na vijf speelrondes kon rond 21:00u de balans opgemaakt worden. De nummers één en twee waren duidelijk, voor de nummer drie moest er gekeken worden naar de set standen. Uiteindelijk wisten De Koppige Ezels beslag te leggen op de derde plek. De Schele Otters waren tweede en de Makke Lammetjes waren kampioen.

Nadat de zaal leeg gepakt was en iedereen zich gedoucht had ging het eindfeest van start. Bij het feest kwamen ook nog wat leden die niet konden meedoen met het toernooi, maar het feest niet wilden missen. De DJ draaide opzwepende muziek en Ita en John hadden het behoorlijk druk achter de bar. Natuurlijk werd er ook voor de inwendige mens gezorgd.

Helaas kwam ook hier een einde aan, maar niet voor iedereen. Een grote groep ging verder feesten in de stad.

Vanuit de organisatie willen we iedereen bedanken voor hun komst en deelname. Tot een volgende keer zullen we maar zeggen. Het smaakt zeker naar meer.

Names de organisatie,
Dave, Ester, Guido en Marlies

Klik op onderstaande foto om alle gemaakte foto’s te zien.