Sponsormogelijkheden

Wij zijn blij met onze huidige sponsoren en zijn altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die onze vereniging financieel willen ondersteunen. Wij hebben de volgende mogelijkheden voor u als sponsor opgesteld:

1. Internetsite

Knipsel2De banners op de homepagina van onze website en de sponsorpagina zijn gereserveerd voor onze sponsoren. Logo’s van sponsoren die kleding verzorgen worden hier automatisch benoemd. Indien uw geen kleding sponsort, maar wel onze club een warm hart toe wilt dragen, kunt u ook uw logo op de homepage en sponsorpagina geplaatst krijgen. Dit is inclusief een bedrijfsomschrijving en link naar uw eigen website.
> Plaatsing logo, bedrijfsomschrijving en link naar uw eigen website op onze website: € 100,- per jaar.

 


2. Reclame borden / spandoeken tijdens wedstrijden

KnipselTijdens iedere thuiswedstrijd kan uw reclamebord met uw bedrijfslogo, vlag of spandoek hangen in de sporthal. Het bord c.q. de vlag mag door u zelf worden aangeleverd / bepaald. Er zijn per jaar ongeveer 22 vrijdagavonden voor thuiswedstrijden en ongeveer 11 zaterdagmiddagen voor ons eerste heren- en damesteam thuiswedstrijden. De contractduur is minimaal 3 jaar. De kosten zijn exclusief productiekosten.
> Spandoek, bord of vlag in sporthal met uw bedrijfslogo: € 300,- per jaar (minimaal 3 jaar).


3. Kleding: wedstrijdtenues

sponsoring wedstrijdtenueOnze vereniging heeft een kledinglijn. Deze kledinglijn geldt voor al onze wedstrijdleden. Wij bieden u de mogelijkheid om senioren en / of jeugd volleybalteams te sponsoren met uitzondering van Heren 1 en Dames 1 (sponsoring gereserveerd voor hoofdsponsor Webton). Het tarief hiervoor bedraagt € 300,- per jaar met een minimale contractduur van 3 jaar. De kosten zijn inclusief productiekosten voor het bedrukken met een standaard bedrijfslogo. Let op: het wedstrijdtenue blijft altijd eigendom van de club.
> Uw logo op wedstrijdtenue: € 300,- per jaar (minimaal 3 jaar).


4. Kleding: trainingspakken

sponsoring trainingspakNaast het wedstrijdtenue is het mogelijk trainingspakken van een team te sponsoren. Uw logo komt op de achterkant van het jasje duidelijk in beeld. De trainingspakken zijn van uitstekende kwaliteit. Het tarief hiervoor bedraagt € 100,- per pak met een minimale contractduur van 3 jaar. De kosten zijn inclusief productiekosten voor het bedrukken met een standaard bedrijfslogo.Let op: het trainingspak blijft altijd eigendom van de club.
> Uw logo op het trainingspak: € 100,- per pak (minimaal 3 jaar).

 


5. Overige mogelijkheden

sporttas senioren zonder schoenenvak met logo

Wilt uw bedrijfsnaam aan een toernooi of volleybal-evenement verbinden, dan kan dat! Ook kunnen we uw logo op sporttassen, kniebeschermers of handdoeken bedrukken.

Heeft u zelf een ander idee heeft, dan kunt u dat natuurlijk bij onze sponsorcommissie aangeven en samen de mogelijkheden bespreken. Alle ideeën zijn welkom!

 


Enthousiast? U wilt onze vereniging een warm hart toe dragen? Neemt u contact met ons op!

Voor alle sponsoringopties zal een sponsorcontract worden opgemaakt, voor uw en onze administratie. Tevens kunt u aangeven ieder jaar of 1 keer per 3 jaar een factuur te ontvangen. De kleding blijft altijd eigendom van de vereniging.