Teamtaken

Actuele teamtaken

Zaalwacht betekent ervoor zorgen dat je als team een sleutel hebt en de sporthal een uur of op zijn laatst 45 minuten voor de eerste wedstrijden opent. De sleutel kan in overleg met Kerensa (wedstrijdsecretariaat) worden opgehaald of stuur even een bericht als jullie als team zelf een sleutel hebben. Daarnaast coördineert de zaalwacht het opzetten van de velden en het gebruik van de tablets (pakken en opruimen en tussentijds boven bij de bar neerleggen!) Controleer het aantal speelvelden in het wedstrijdoverzicht van Veldwijk. Als we als Webton zaalwacht hebben, dan zijn we ook verantwoordelijk voor het opzetten, ondersteunen bij het opzetten van de velden voor ATC. Vergeet niet de deur van de zaal op slot te doen na afloop van de zaalwacht (als er nog mensen zijn dan kunnen zij gebruik maken van de andere deur).

In overleg met alle aanvoerders van de dames- en de herenteams is besloten dat alle teams helpen met het opzetten en/of afbreken van het eigen net. Dit geldt in principe ook voor de jeugdteams.

Op zaterdag heeft een heren- of damesteam samen met een jeugdteam zaalwacht. Vaak is de zaalwacht gecombineerd met een teamtaak fluiten. Zorg ervoor dat er altijd twee volwassenen beschikbaar zijn om te ondersteunen bij het opzetten en/of te verbouwen van de velden.

De bardienst begint op vrijdagavond om 19:50 uur. Op zaterdag begint de bardienst overdag op verschillende tijden. Dit hangt af van de tijden waarop de jeugd speelt. Stem in overleg met Adri af hoe laat jullie op zaterdag worden verwacht. De bardienst ’s avonds begint rond 18 uur wanneer ook HS 2 thuis speelt. Speelt alleen HS 1 dan begint de bardienst om 19:50 uur.

We gaan vooralsnog uit van twee mensen per team voor de bardienst. Als dit verandert dan komt dat op deze site en/of in de nieuwsbrief te staan.

Algemeen

Indien een teamlid een taak niet kan uitvoeren dan wordt er verwacht dat een ander teamlid dit overneemt. Mocht dit niet lukken dan graag met een ander team ruilen en de gegevens doorgeven aan Hilde-Marie van Slochteren (hvanslochteren77@gmail.com).