Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

Uitnodiging Inloopavond Vrijwilligers

feb
06

Beste ouders, aanvoerders, teamleden en andere volleyballiefhebbers,

Webton Hengelo is een volleybalclub die in beweging is: we zijn verhuisd naar de OSG, spelen met de heren op topdivisieniveau, hebben mooie ambities met de jeugd en zijn ook nog eens een hele gezellige vereniging. De slogan Boeien, Verbinden en Presteren slaat echt aan: we merken dat steeds meer mensen wel actief willen worden in onze club. We zijn hier ontzettend blij mee, helemaal omdat het bestuur dit seizoen het stokje wil overdragen en sommige commissies nog wat leden nodig hebben.

Om een goed overzicht te krijgen wie graag wat wil doen en te zorgen dat we voor de komende periode voldoende vrijwilligers krijgen, nodigen we iedereen uit om vrijdagavond 6 februari tussen 19.00 – 22.00 uur naar de kantine in de OSG hal te komen. Vrije inloop: de koffie / thee / borrel staat voor je klaar.

Het maakt niet of je eenmalig boodschappen wilt doen voor het jeugdkamp of goede contacten hebt voor een plek in de sponsorcommissie. Je kunt je in je eentje aanmelden, maar ook met je team de krachten bundelen. Alle handjes zijn welkom! Wij zullen ervoor zorgen dat het inzichtelijk is waar we mensen nodig hebben, zodat we concreet aan jouw wensen kunnen voldoen!

Mocht je niet kunnen vrijdag 6 februari, maar wel een bijdrage aan deze bloeiende vereniging wilt leveren, stuur dan je naam, mailadres en telefoonnummer naar Hela Klaczynski toe: vrijwilligers@webton-hengelo.nl Zij neemt dan persoonlijk contact met je op.

Heel graag tot vrijdagavond 6 februari tussen 19.00 – 22.00 uur in de OSG kantine.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van volleybalvereniging Webton Hengelo.