Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

UNIVÉ OOST OLIEBOLLENTOERNOOI

28 dec 2013

Aastad C3, Havoc C3 en Webton A2 de winnaars

Voor de tweede keer organiseerde Webton Hengelo in de kerstvakantie dit jeugdtoernooi voor de niet-open clubteams, dus A2, B2, C2, A3, B3, C3 enzovoort.

Er waren meer aanmeldingen dan we konden plaatsen in de poules. Jammer voor de afvallers. Ten slotte 15 teams. Helaas maar 1 A-team. Het werven van voldoende scheidsrechters vroeg meer zorg. Oliebollen waren er natuurlijk ook en de mijne smaakte(n) in elk geval prima. Ze smaakten, net als het toernooi zelf, weer naar meer. Dus volgend jaar weer ! In een goede sfeer en zonder blessures verliep alles voorspoedig en op tijd. Er werd gewonnen, soms gelijk gespeeld of verloren. En dit keer geen gevonden voorwerpen.
En dan nu natuurlijk nog de uitslag:

Poule APoule BPoule C
1Aastad C3Havoc C3 **Webton A2
2Havoc C2ATC C2Krekkers B3
3Webton C3Webton C4Havoc B3 **
4Pollux C1Webton C5Webton B2
5Webton C2Pollux C2Devoc B1

** evenveel setpunten als de volgende, maar meer winstpunten per set.

Ten slotte vooral onze waardering voor het sportieve verloop van het toernooi. We hopen volgend jaar weer op zoveel deelname. En last but least: scheidsrechters van Webton, hartelijk dank voor jullie inzet. En natuurlijk ook onze onmisbare helpers-van-de-dag: heel erg bedankt. Zonder voldoende deelnemers, maar zeker ook zonder jullie, kan een toernooi niet slagen.

Het organisatieteam, Hèla Klaczynski, Herman Mulder en Marco Weusthof