Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

Verslag Appeltjestoernooi

09 sep 2014

EEN TERUGBLIK
WEBTON REGIONAAL JEUGDTOERNOOI
HET APPELTJESTOERNOOI

Het was even wennen in “onze” nieuwe sporthal. In elk geval wel voor de organisatie. Toch was de sfeer weer als vanouds: er werd weer verhit, maar sportief gestreden. Alle aangemelde teams waren op tijd aanwezig. De EHBO-ers hadden in de middag wat meer te doen dan andere jaren, maar dat zal toeval zijn. Zij hebben ondertussen zeker weer kunnen genieten van al het jeugdig en sportief enthousiasme.

De dozen heerlijke frisse appels vonden snel hun weg naar de monden van 28 jeugdteams A-B-C. Enkele gastverenigingen complimenteerden ons weer met de goede sfeer en de prima organisatie. Niemand ging met lege handen naar huis dankzij onze sponsor Webton Internetdesign. Gevonden voorwerpen waren er ook. Neem daarvoor contact op met het organisatieteam. En dan nu natuurlijk de uitslag:

 OCHTEND     C-jeugd   
 Poule APoule BPoule CPoule D
1ATC C1Devoko MC4Devoko C5Havoc C5
2Webton C1ATC MC2Havoc C3Havoc C4
3Havoc C2Webton MC2Webton C4Devoko C6
4Devoko C3Webton MC3ATC C3Webton C5
5Webton JC1

 

 MIDDAG                 A-B-C-jeugd  
 Poule APoule BPoule C
1Webton A1Twente`05 B1Twente`05 C1
2Havoc A1Webton B1ATC B1
3Twente`05 A1Havoc B2Devoko B3
4Havoc C1Webton B2

 

Ten slotte vooral ook onze waardering voor het sportieve verloop van het toernooi. We hopen volgend jaar weer op zoveel of nog meer deelname. En last but least: scheidsrechters van Webton, met een extra vermelding voor enkele middagscheidsrechters van onze gastteams, hartelijke dank voor jullie inzet. En ook onze helpers-van-de-dag: heel erg bedankt. Zonder voldoende deelnemers, maar zeker ook zonder jullie, kan dit jeugdtoernooi niet slagen.

Houd onze website in de gaten. Het Oliebollentoernooi in de kerstvakantie staat al weer voor de deur. Je hoort van ons. Succes in de eerste competitiehelft!

Het organisatieteam, Hèla Klaczynski, Herman Mulder en Marco Weusthof.