Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

Verslag minidag 14 juni 2014

16 jun 2014

Zaterdag 14 juni. Minidag! Of noemen we het m-Inedag, want Ine Zengerink, minicoördinator en minitrainer, speelde vandaag haar laatste wedstrijd.

Het was in elk geval voor haar en alle mini’s zeker geen minne dag. Aan het eind van de spelenochtend in sporthal Veldwijk ontving ze een mooie eetbon van de mini’s. Daarvoor werd er bijzonder anders gevolleybald, was er een spelencircuit en werd er stevig met touwen gespeeld. We sloten de ochtend af met 40 mini’s met een grote strandbal volleyballend tegen 6 trainers. Die 40 mini’s liepen elkaar nogal in de weg en de trainers maakten daar sluw gebruik van. Daarna ‘op transport’ naar De Waarbeek, even wachten op het eten en toen met zijn allen het park in. Rond de 50 ouders en kinderen voegden zich bij de 40 mini’s. Dat was rennen, glijden, draaien, achtbanen en nog eens in de achtbaan. Gondelbanen boven het water, swingmill, rupsbaan, zweefmolen en ren zo maar voort. Enthousiast kwamen ze vertellen hoe leuk het was. En het weer was prima, net als de hele minidag.

Trainers, activiteitencommissie en ouders, bedankt voor de hulp. En de mini’s bedankt voor het enthousiaste meedoen en vooral het samenspelen. Maxi’s zijn jullie allemaal! Een fijne vakantie en tot ziens in het vroege najaar.