Verslag oliebollentoernooi 2018

Al weer voor de zevende keer organiseerde Webton-Hengelo in de kerstperiode (22 december 2018) een jeugdtoernooi voor teams, die niet deelnemen aan de NOJK, de Nederlandse Open Jeugdkampioenschappen. Al om 8.10 uur druppelden de eerste spelers binnen. Natuurlijk waren er ook weer enkele trouwe fluiters actief. Oliebollen waren er vanzelfsprekend ook. Die smaakte(n) weer prima. De EHBO’ers moesten tijdens het toernooi enkele pleisters plakken. Verder geen ‘enkel’ probleem. De toernooisfeer was weer prima, alles verliep voorspoedig en goed op tijd. Een wedstrijd even een netfouthoogte door de organisatie, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd gewonnen, soms gelijk gespeeld of verloren, en ten slotte berekend wie welke plek had veroverd. Dit is de uitslag:

Poule APoule B
1 Hadybo JA11 Havoc MB2
2 Webton JA12 HVC MB1
3 Webton MB23 Havoc MB3
4 ATC MA14 Webton MB3
5 Twente’05 MB25 Twente’05 MB3
Poule CPoule D
1 Webton MC11 HVC MC1
2 Twente’05 MC22 Webton MC2
3 Havoc MC33 Time Out MC1
4 Time Out JC4 Webton MC3

Ten slotte natuurlijk weer onze waardering voor het sportieve verloop van het toernooi. We hopen volgende jaar weer op zo veel deelname. Voor verloren voorwerpen (dit keer een antraciet badhanddoek en drie bidons) kun je contact opnemen met Herman Mulder, 06 26 36 83 83.

Last but not least: scheidsrechters en tellers van de deelnemende verenigingen en van Webton, hartelijk dank voor jullie inzet. Zonder voldoende deelnemers, maar zeker ook zonder jullie kan een toernooi niet zo goed verlopen. En natuurlijk DJ Luuk: bedankt voor de sfeervolle muzikale intermezzo’s.

Tot ziens bij het Webton Appeltjestoernooi in september.

De organisatie was in handen van Ugur Celik, Marianne Bodde, Herman Mulder, Marco Weusthof en Guido van de Zweerde.