Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.

Voorwoord voorzitter

Webton Hengelo heeft ruim 400 leden en is de leukste en grootste volleybalvereniging in Hengelo. Onze doelstelling is om zowel de jeugd als senioren de mogelijkheid te bieden volleybal te spelen in competitie of recreatief verband.

In competitie verband wordt op alle regionale niveaus deelgenomen en met ingang van het seizoen 2014-2015 komen we met ons eerste herenteam uit in de Topdivisie ! We hebben de wens om de komende jaren zowel op dames als herenniveau structureel uit te komen in de landelijke competitie.

Op recreatief gebied hebben wij ook veel te bieden en wordt er op meerdere dagen in de week op verschillende locaties gespeeld.

Naast het volleyballen bieden wij onze leden nog vele andere zaken zoals Sinterklaasfeest, volleybalkamp, ouder/kind toernooien, mini-dagen, uitjes met teams, feesten, clinics, organiseren van interlands, etc.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid kennen we ook. We zijn actief met Sportief Coachen en activiteiten in het kader van een Veilig Sportklimaat en we participeren regelmatig in maatschappelijke projecten.

Als vereniging hebben wij ambitie en daarom zijn nieuwe leden, jong en oud, man en vrouw, van harte welkom bij onze mooie vereniging! Ook vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellenden zijn van harte welkom om onze vereniging te helpen met het bereiken van onze sportieve en maatschappelijke doelstellingen. Voor verdere  informatie over onze prachtige vereniging verwijs ik u naar de diverse pagina’s op onze mooie en informatieve website.

Voorzitter
E: voorzitter@webton-hengelo.nl