Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

Webton Beach Twente

07 apr 2016

Beste beachers,
Het seizoen staat weer op het punt van beginnen. We krijgen steeds meer zon en daarom is het hoog tijd jullie op de hoogte te brengen van een aantal zaken:

Informatie omtrent trainingen

Het is inmiddels mogelijk je aan te melden voor de verschillende trainingen. Er is gezonde ambitie om het ledenbestand verder te laten groeien en daarom willen we ook het trainingsaanbod verder uitbreiden. Kijk op onderstaande pagina voor de mogelijkheden!

Informatie omtrent trainingen

Nieuw bij Webton Beach Twente: Bootcamp en Beachtennis!

Vanaf dit seizoen zal er een speciale beachvolley bootcamp worden verzorgd op de woensdag avond. Onder leiding van een gecertificeerde bootcamp instructrice worden speciaal op beachvolleybal afgestemde bootcamp trainingen verzorgd van een uur! De mogelijkheid om deel te nemen is beperkt, dus schrijf je hiervoor snel in!

Daarnaast is het vanaf dit seizoen mogelijk om te proeven aan beachtennis! Dit is een fantastisch leuke bezigheid, waarvoor het bestuur van Webton Beach Twente inmiddels nieuwe velden, beachtennisrackets en ballen heeft aangeschaft. Leden kunnen hiervan gratis gebruik maken! Benieuwd naar deze sport? Kijk maar eens op de volgende link!

http://www.webtonbeachtwente.nl/beach-sporten/beachtennis/

1e divisie beachvolleybaltoernooi op 7 en 8 mei

Op 7 en 8 mei organiseren we een 1e divisietoernooi waarbij de heren op zaterdag spelen en de dames op zondag. Rondom deze dagen proberen we vele leuke activiteiten te organiseren. Op zaterdag is het plan om ’s avonds een feestelijke bbq te houden.

Al met al een flink project waar we veel mensen kunnen gebruiken voor diverse klussen (o.a. wedstrijdleiding, scheidsreschtersbegeleiding, td, bardienst, broodjes maken etc).

Wil je hierbij helpen? Stuur dan een mail naar toernooien@webtonbeachtwente.nl

2e/3e divisie beachvolleybaltoernooi op 9 en 10 juli

Op 9 en 10 juli is er een 2e/3e divisietoernooi bij Webton Beach Twente. Er zal dat weekend een dames- en een herendag zijn. Welk niveau op welke dag zal plaatsvinden, is nu nog niet bekend. Dit wordt uiteraard vroegtijdig bekend gemaakt.

Wil je meedoen, dan kan je je aanmelden via www.beachcompetitie.nl. Naast volleybal op hoog niveau, willen we dit weekend activiteiten organiseren om jeugd enthousiast te maken voor de beachsport.