Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.
Terug naar overzicht

Webton Clubweekend

juni
10

Dag allemaal,

Het weekend van 10 t/m 12 juni 2016 staat als het goed is in je agenda genoteerd en gereserveerd voor het Webton Clubweekend, klopt?

In dat weekend is namelijk, zoals in de nieuwsbrief van eerder deze week is aangegeven, het Webton Clubweekend gepland.
Hopend op in ieder geval droog weer willen we dit weekend gebruiken om ons motto “Boeien, Verbinden en Presteren” alle eer aan te doen: we hebben daarom een programma gemaakt dat voor alle afdelingen de nodige gezelligheid en activiteit biedt.

Het programma bestaat in het kort uit het kamp met verrassing voor de jeugd, daarin verwerkt de mini-einddag, een sponsoractiviteit, een bijzonder gezellige zaterdag avond en als afsluiter een BBQ waaraan alle leden (tegen betaling van een eigen bijdrage) kunnen meedoen. Onze vrijwilligers worden voor deze BBQ vanuit het bestuur als bedankje voor alle noeste arbeid in het afgelopen volleybal seizoen uitgenodigd. Dit in plaats van de vrijwilligersavond.
NB: Vanwege de overstap naar de C-jeugd met ingang van het nieuwe seizoen mag N6 wat ons betreft meedoen met het kamp voor de ABC-jeugd. De ouders beslissen hierin uiteraard!

Voor de locatie hebben we net als vorig jaar onze ogen gericht op de Eurocamping in Deurningen, zodat iedereen die dat wil daar op de fiets naartoe kan gaan. Aan de reservering wordt op dit moment gewerkt – we gaan ervan uit dat het allemaal lukt.

Voor de jeugd is dat mogelijk anders, dit is afhankelijk van de wensen van de ouders daarover.

De kosten voor dit kamp zijn voor iedere individuele deelnemer verschillend, en zijn afhankelijk van het deel van het kamp waaraan je meedoet. We weten in de loop van april wat de exacte kosten zullen voor de verschillende onderdelen voor de senioren; op dit moment is alleen de bijdrage voor deelname aan het jeugdkamp bekend.
Om er zeker van te zijn dat het door kan gaan, willen we graag van jullie vóór 1 mei a.s. je opgave hebben ontvangen. Je kunt daarvoor gebruik maken van het bijgaande formulier, dat je ook op de website van onze club kunt vinden. Geef je snel op zodat het organiserende team verder kan met de planning van de activiteiten. Het mail-adres voor opgave is activiteiten@webton-hengelo.nl.

Indien je gezellig meegaat op het kamp, willen we je vragen bij opgave direct door te geven of wij rekening moeten houden met speciale diëten, (voedsel)allergieën, beperkingen en dergelijke. Informatie over andere zaken, zoals de spullen die je mee moet nemen, zullen we doorgeven nadat alle opgaves binnen zijn. We verwachten je dit in de tweede week van Mei door te kunnen geven.

We hopen op een grote opkomst, zodat ook aan het kamp van 2016 met een goed gevoel teruggedacht zal worden! Gezellig!!

Namens de Activiteitencommissie en het Bestuur

Esther Vosmer & Hèla Klaczynski en het hele organisatieteam

Opgaveformulier Clubweekend Webton Hengelo 10 tot 12 juni 2016