Boeien. Verbinden. Presteren. Webton.

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat verzorgt de wedstrijdformulieren van de competitie en geeft wedstrijdwijzigingen door aan de NEVOBO. Als onze club verantwoordelijk is voor de wedstrijdleiding in sporthal Veldwijk (dit wisselen wij af met volleybalvereniging ATC), verzorgt de wedstrijdsecretaris (Kerensa Veldhuis) de zogeheten wedstrijdmap. Hierin zitten alle formulieren en ook het teamtakenoverzicht (wie moet wat doen die dag). Heeft jouw team zaalwacht, haal dan de map op bij Kerensa Veldhuis.

wedstrijdsleutels ophalen:

Je moet de sleutels zaterdag of uiterlijk zondagmiddag (voor 16 uur)  terugbrengen naar Rudolfstraat 54 – 7553 WJ Hengelo. De sleutels mogen door de brievenbus.

Wedstrijdwijzigingen

Afhankelijk van het team dat de wijziging graag wil doorvoeren kan er sprake zijn van twee soorten wijzigingen. In alle gevallen geldt dat wijzigingen die niet binnen de tijden in het Wedstrijdreglement passen of wijzigingen die minder dan tien dagen van tevoren zijn nadat beide verenigingen ingestemd hebben voorgelegd moeten worden aan de Nevobo.

Een uitwedstrijd wijzigen
Wanneer je een uitwedstrijd wilt wijzigen zal dit gevraagd moeten worden aan de tegenstander. Wanneer de tegenstander aan de wijziging mee wil werken kan deze een voorstel voor de datum, tijd en locatie doen. Geef de wijziging vervolgens door aan wedstrijdsecretariaat@webton-hengelo.nl.

Een thuiswedstrijd wijzigen
Wanneer je een thuiswedstrijd wilt wijzigen na aanvang van de competitie moet je altijd de goedkeuring van de tegenstander vragen. Overleg met de aanvoerder van de tegenpartij een nieuwe datum en tijdstip en geef dit door aan wedstrijdsecretariaat@webton-hengelo.nl. Neem vervolgens de volgende checklist door:

 • Neem contact op met de scheidsrechter die de wedstrijd in eerste instantie zou fluiten. Vraag of hij/zij ook op de nieuwe datum kan. Zo niet, regel dan zelf een vervangende scheidsrechter (bij tweede klasse of hoger vraag je dit aan bij vsk@webton-hengelo.nl). Zorg er dus voor dat de scheidsrechter op de hoogte is!
 • Neem contact op met materiaalbeheerder@webton-hengelo.nl voor vervangende zaalruimte indien nodig. We hebben bijvoorbeeld op de donderdagavond in de OSG hal vaak een veld over voor in te halen wedstrijden.
 • De volgende mensen moeten dus op de hoogte zijn van je wijziging:
  • Scheidsrechter
  • Je team
  • Je trainer / coach
  • Materiaalbeheerder (materiaalbeheerder@webton-hengelo.nl)
  • Technische commissie (tc-senioren@webton-hengelo.nl)

Wedstrijdsecretariaat Webton Hengelo
Kerensa Veldhuis
E: wedstrijdsecretariaat@webton-hengelo.nl
T: 06-51995899